עוגותמיס פטל – שרית נובק

עוגות אישיות חגיגיות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

כ-12 יחידות

1. תערובת עוגת וניל
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות פודינג בטעם וניל לבן במיוחד
1 כפית צבע מאכל אדום

לקישוט:
פרחי בצק סוכר
סוכריות לקישוט

אופן ההכנה
    1. מכינים את תערובת העוגה לפי ההוראות.
    2. מרפדים 2 תבניות בגודל 3040Xס"מ בנייר אפיה ומשמנים אותן.
    3. מחלקים את התערובת בין 2 התבניות ומיישרים.
    4. מכניסים לתנור ואופים כ-15 דקות עד שמתייצב ומזהיב מעט.
    5. מוציאים מהתנור ומצננים.
    6. קורצים עיגולים בקוטר 6-7 ס"מ.

    הכנת הקרם:

    1. מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב.
    2. מוסיפים צבע מאכל ומערבבים. מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר עגול.
    3. מזלפים תלוליות על גבי עיגול בצק. מניחים מעליו עיגול בצק נוסף ומזלפים מהקרם גם מעליו. חוזרים על הפעולה עם עיגול בצק שלישי.
    4. מקשטים מלמעלה בסוכריות מזרה ובפרחי בצק סוכר. שומרים בקירור.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים