שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים
6 עוגיות ביסקוויט
200 גרם שוקולד חלב
½ כוס חמאת בוטנים
לקישוט:
מיני מרנג
מיני סוכריות עדשים
מיני מרשמלו
שיפודי עץ
אופן ההכנה
1.מניחים עוגיות ביסקוויט בתבניות נייר קטנות ועגולות.
2.מחוררים חור בדופן בתבנית, כ- 3 מ"מ מהתחתית ומחדירים שיפוד עץ.
3.ממיסים את השוקולד ומערבבים עם חמאת הבוטנים לתערובת אחידה.
4.שופכים את השוקולד מעל לעוגיות הביסקוויט לגובה של כ-1 ס"מ.
5.מפזרים לקישוט מרנגים, סוכריות עדשים ומרשמלו ומכניסים למקרר להתייצבות.
6.כשהשוקולד מתייצב מחלצים מהתבנית.
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים