1. שמים את התמרים והחמאה (או מרגרינה) בסיר ומחממים עד המסה, תוך בחישה מתמדת. מצננים מעט, מוסיפים את הביצה. מערבבים.
2. מוסיפים את הביסקוויטים, 1/2 מכמות הקוקוס ואגוזים ומערבבים היטב.
3. מצננים במקרר כשעה.
4. פורסים ניר אפייה על משטח העבודה. מפזרים על הנייר את שאר כמות של הקוקוס הטחון.
5. מחלקים את התערובת לשלושה חלקים.
6. שמים חלק אחד על הנייר ומגלגלים לצורת נחש בקוטר של 4 ס"מ. עוטפים בנייר ומהדקים.
7. באותו אופן מכינים את שאר התערובת ומקפיאים את הגלילות לפחות לשעה.
8. לפני ההגשה, מוציאים מהמקפיא, פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בצלחת הגשה.