חגי תשרייום הולדתעוגותשבועותמיס פטל – שרית נובק

מיני פבלובה עם קצפת ופופקורן קרמל מלוח

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תחתיות מרנג
1 שמנת (250 מ"ל) מתוקה להקצפה
סירופ קרמל מלוח
4 כוסות פופקורן בקרמל

לפופקורן בקרמל:
4 כוסות פופקורן
100 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר חום
2 כפות סירופ תירס
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סודה לשתייה
נייר אפייה

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל-100 מעלות (טורבו) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. שמים בסיר חמאה, סוכר חום וסירופ תירס. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב כ-5 דקות, עד שהסוכר נמס. מוסיפים וניל, מלח וסודה לשתייה. ברגע שמוסיפים את הסודה – התערובת מתחילה לבעבע. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב 2 דקות נוספות עד שהקרמל מסמיך ומורידים מהאש.
  3. בקערה שמים את הפופקורן ושופכים את הקרמל מעל ומערבבים היטב.
  4. שופכים את הפופקורן לתבנית מרופדת ומערבבים היטב.
  5. מכניסים לתנור ואופים עד לייבוש – כ-45 דקות עד שעה.

הרכבת המנה:
       6. במיקסר מקציפים שמנת לקצפת.
       7. ממלאים את קעריות המרנג בשמנת.
       8. מפזרים מעל פופקורן, ומזלפים מעל רוטב קרמל מלוח.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים