יום הולדתשוקולד

מטבעות שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

שוקולד חלב
שוקולד לבן
שוקולד מריר
סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה
  1. שוברים את השוקולד לתוך שקית זילוף
  2. שמים מים רותחים בתוך כוס ולתוכה מכניסים את שקית הזילוף עם השוקולד
  3. שופכים על צלחת/ מגש סוכריות ומזלפים עליהן כפתורי שוקולד
  4. מכניסים למקפיא למשך 30 דקות
  5. ניתן לשמור את כפתורי השוקולד במקרר שלא ימסו

מתכון של שובל יעקב

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים