חגי תשריקינוחיםמיס פטל – שרית נובק

טארט קרם ברולה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית בגודל 22 -20 ס"מ

לקלתית:
200 גרם קמח לבן מנופה
50 גרם פודינג בטעם וניל maimon's
קורט מלח
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1 ביצה

לקרם ברולה:

2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
100 גרם סוכר
6 חלמונים
30 גרם פודינג בטעם וניל maimon's

לציפוי:
סוכר דמררה
פירות יער

אופן ההכנה

לקלתית:

  1. מחממים תנור ל – 180 מעלות
  2. מעבדים בקערת מיקסר עם וו גיטרה קמח, מלח, חמאה ואבקת פודינג לתערובת פירורית.
  3. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה עד שהבצק מתחיל להתגבש. עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.
  4. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים על משטח  מקומח. מרפדים תבנית פאי תפוחים ומכניסים להקפאה ל -15 דקות.
  5. מוציאים את התחתית מההקפאה, מניחים מעל נייר אלומיניום, מפזרים מעל שעועית יבשה כמשקולת ואופים 15 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ומסירים את השעועית היבשה ונייר האלומיניום.

לקרם ברולה:

7.מנמיכים את חום התנור ל-130 מעלות.
8.מערבבים ביחד שמנת ומחצית מכמות הסוכר ומחממים ביחד.
9.מערבבים בקערה אחרת חלמונים, שאר הסוכר והפודינג.
10.מוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב את השמנת החמה לתוך החלמונים.
11.מסננים ושופכים לתוך הקלתית.
12.מעבירים לתנור ואופים כ-20 דקות.

13מצננים ומעבירים למקרר לכ-4 שעות עד שהמלית מתייצבת.

לציפוי:
14. מפזרים מעל הקרם סוכר ושורפים אותו עם ברנר, מקשטים בפירות יער ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים