שבועותמיקי שמו

טארט קפריזה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

מתאים לטארט בגודל 30X25 ס"מ

500 גרם בצק עלים למילוי הטארט:
1/2 כוס (120 גרם) ממרח פסטו
3 יח' עגבניות אדומות
2 יח' עגבניות מנומרות
2 כדורים מוצרלה גדולים
100 גרם פתיתי גבינה צהובה
מלח ופלפל שחור
מעט עלי בזיליקום טריים
שמן זית

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום 200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מניחים את הבצק פרוס על גבי הנייר אפייה.
3. מסמנים בעדינות בעזרת סכין שוליים ברוחב 2 ס"מ לקבלת מסגרת (עלי הלא מניחים גבינות ועגבניות)
4. מורחים שכבה אחידה ודקה של ממרח פסטו ומפזרים פתיתי גבינה עמק מעל הפסטו.
5. פורסים את העגבניות ואת כדורי המוצרלה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
6. מסדרים עגבניות ומוצרלה בשורות (שורה גבינה מוצרלה, שורה של עגבניות וכך הלאה).
7. אופים למשך 25-30 דקות עדשה טארט זהוב, מורחים מעט שמן זית, מפזרים מעט עלי בזיליקום ומטפטפים מעט טיפות פסטו על הטארט מלמעלה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים