1. מחממים תנור לחום 200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מניחים את הבצק פרוס על גבי הנייר אפייה.
3. מסמנים בעדינות בעזרת סכין שוליים ברוחב 2 ס"מ לקבלת מסגרת (עלי הלא מניחים גבינות ועגבניות)
4. מורחים שכבה אחידה ודקה של ממרח פסטו ומפזרים פתיתי גבינה עמק מעל הפסטו.
5. פורסים את העגבניות ואת כדורי המוצרלה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
6. מסדרים עגבניות ומוצרלה בשורות (שורה גבינה מוצרלה, שורה של עגבניות וכך הלאה).
7. אופים למשך 25-30 דקות עדשה טארט זהוב, מורחים מעט שמן זית, מפזרים מעט עלי בזיליקום ומטפטפים מעט טיפות פסטו על הטארט מלמעלה.