שבועותמיס פטל – שרית נובק

טארט גבינה ותותים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית בקוטר 20-22 ס"מ

לבסיס:
1/2 1 כוס (150 גרם) ביסקוויטים טחונים לפירורים דקים (אפשר ביסקוויטים ללא גלוטן)
1/2 כוס (50 גרם) שקדים טחונים
1/3 כוס ועוד טיפה (85 גרם) חמאה מומסת
2 כפות סוכר

למלית:
375 מ"ל (1/2 1 כוסות) שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
3/4 כוס (150 גרם) שמנת חמוצה
1/2 חבילה (40 גרם) פודינג וניל
תותים

אופן ההכנה

1. מכינים את הבסיס: מערבבים ביחד פירורי ביסקוויטים, שקדים טחונים, חמאה וסוכר ומהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית פאי מתפרקת.
2. מכניסים למקרר להתייצבות לשעתיים ובינתיים מכינים את המילוי.
3. מקציפים שמנת עם אבקת סוכר ופודינג לקרם יציב.
4. מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים היטב.
5. שופכים את התערובת לתוך התחתית ומיישרים.
6. מכניסים למקרר להתייצבות לשעתיים.
7. מסדרים חצאי תותים ופרוסות שקדים מלמעלה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים