חגי תשרי

חטיפי קוקוס מרציפן

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

2 חלבונים
200 גרם מרציפן גלמי
150 גרם חמאה רכה
2 ביצים
3 כוסות (250 גרם) קוקוס טחון
3 כפות חלב קוקוס
מעט קוקוס קלוי ממותק לקישוט (לא חובה)

אופן ההכנה

1. במעבד מזון מעבדים מרציפן וחלבונים לעיסה אחידה.
2. בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מקרימים חמאה וסוכר.
3. מוסיפים את תערובת המרציפן לחמאה ומערבבים עד שמתאחד.
4. מוסיפים בהדרגה את הביצים וחלב הקוקוס ומערבבים.
5. שמית כפית גדושה מהתערובת בעטרות ניר ומפזרים מעל מעט קוקוס קלוי ממותק.
6. אופים 12-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים