לגלידה:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 פחית חלב מרוכז
2 כפות גדושות פודינג וניל maimon's
1 חבילת מסקרפונה
לציפוי:
400 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה
50 גרם שקד מולבן מקלות maimon's
לגלידה:
1.מניחים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב מרוכז ופודינג, מחברים וו בלון ומקציפים עד קרם במרקם של יוגורט.
2.מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומקציפים עד איחוד וקרם מעט יציב.
3.מעבירים את הקרם לתבנית מלבנית 20*30 מרופדת בנייר אפייה ומשטחים באופן אחיד. מעבירים להקפאה למשך הלילה, 12 שעות לפחות.
4. מוציאים את הגלידה שהקפאנו, מחלצים מהתבנית ופורסים בעזרת סכין חדה לקוביות / מלבנים.
את המלבנים מסדרים בתבנית ומחזירים שוב להקפאה לשעה.
לציפוי:
1.מניחים בקערה שוקולד מריר ושמן קנולה, ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה ולאחר מכן מוסיפים את השקדים.
2.כאשר השוקולד מעט פושר וכבר לא רותח זה הזמן לצפות את הגלידוניות.
3. מניחים בכל פעם גלידונית אחת בקערית השוקולד. מצפים בעזרת מזלג, מרימים ומחכים שירדו שאריות.
4.מניחים על נייר האפייה וכך חוזרים עם שאר הגלידוניות. את התהליך הזה רצוי לעשות במהירות כדי שהגלידה לא תימס ואם במהלך הציפוי רואים שהגלידה כבר נמסה תכניסו שוב לחצי שעה למקפיא ולאחר מכן תחזרו לצפות את הגלידוניות.
טיפ!
את הגלידוניות ניתן לשמור בקופסא אטומה במקפיא במשך חודש ימים.