עוגות

בראוניז עם בצק עוגיות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית 24*24 | מדוד לפי כוסות וכפות מדידה אוניברסליות.

לבצק עוגיות:
160 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר חום כהה (1/2 כוס + 2 כפות)
90  גרם סוכר לבן (1/2 כוס פחות כף)
1 ביצה (L)
280 גרם קמח לבן מנופה  (2 כוסות + 2 כפות)
10 גרם קורנפלור (1 כף)
1 כפית אבקת סודה לשתייה
קורט מלח
שוקולד צ׳יפס מריר מעולה 48%

לבראוניז:
1 תערובת להכנת בראוניז

אופן ההכנה

1. בקערה (אפשר גם בקערת מיקסר עם וו גיטרה) שמים חמאה , סוכר חום ולבן ומערבבים.
2. מוסיפים ביצה ומערבבים.
3. מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת סודה לשתייה, קורט מלח ושוקולד צ׳יפס ומערבבים לאיחוד. (אם ערבבתם באופן ידני ולא במיקסר בשלב זה עדיף לאחד את הבצק עם הידיים).
מניחים בצד את הבצק עוגיות ועוברים להכנת הבראוניז.
.4 מכינים את תערובת הבראוניז לפי ההוראות הרשומות על האריזה.
5. מחממים תנור ל-170 מעלות.
6. עוברים לשלב ההרכבה: מזלפים ומורחים שכבה של בראוניז , ומעל מפזרים חתיכות של בצק עוגיות, שוב שכבה של בראוניז ושוב בצק עוגיות.
7. מפזרים שוקולד צ׳יפס ומלח גס ומכניסים לאפייה של 25-30 דקות.
8. מקררים מעט את הבראוניז בחוץ ולאחר מכן מעבירים לקירור סופי במקרר / במקפיא עד שהבראוניז קר לחלוטין.
9. פורסים ואוכלים. (שומרים במקרר)

הערות:
– נשאר לכם בצק עוגיות? ניתן להכין כדורים של עוגיות שוקולד צ׳יפס ולשמור במקפיא עד חודש וחצי.
– ממליצה להעביר את התערובת בראוניז המוכנה לשקית זילוף זה יהיה לכם הרבה יותר נוח, ולפני שאתם מיישרים את התערובת בתבנית תרטיבו מעט את הפלטה.
– זמן האפייה משתנה בין תנור לתנור , הבראוניז צריך להיות יציב בצדדים ורך במרכז (הוא יתייצב בקירור)
– רוצים את הבראוניז פחות פאדג׳י? תאפו עוד 5-7 דקות.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים