עוגותפסח

בראוניז לפסח

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית מלבנית
4 ביצים
200 גרם חמאה או מרגרינה מומסת
1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
1 כוס (240 גרם) סוכר חום
1 כוס (140 גרם) קמח מצה טחון דק
6 כפות (60 גרם) אבקת קקאו מנופה
½1כוסות (150 גרם) אגוז מלך גרוס
2 כפיות תמצית וניל

לקישוט:

דובדבנים מסוכרים

אופן ההכנה

1. בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את הביצים ומתחילים להקציף. מוסיפים את שני סוגי הסוכר בהדרגה.
2. ממשיכים להקציף עד קבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את החמאה (או המרגרינה) המומסת בזרם איטי.
3. מקפלים פנימה את הקמח מצה, אבקת קקאו, אגוזים ווניל.
4. יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות.
5. מצננים וחותכים לריבועים. מקשטים כל ריבוע בדובדבן מסוכר ומגישים.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים