שבועותעוגותשוקולדמיקי שמו

בראוניז גבינה ושוקולד צ'יפס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית מלבנית

לבראוניז:
1 תערובת להכנת בראוניז
135 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
3 ביצים גדולות
½ כוס (50 גרם) שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%

למלית גבינה:
500 גרם גבינה לבנה 9% שומן
175 גרם שמנת חמוצה
1 ביצהXL
¼ כוס (50 גרם) סוכר לבן
½ שקית (5 גרם) סוכר וניל
¾ חבילה (60 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי או לבן במיוחד

לציפוי שוקולד:
½ מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%

אופן ההכנה

הכנת הבראוניז:
1. יוצקים לקערה את התערובת להכנת בראוניז, חמאה, ביצים ושוקולד צ'יפס.
2. מערבבים כ-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.  מעבירים לתבנית אפייה.
3. מחממים תנור ל-170 מעלות. אופים כ- 20 דקות. מוציאים ומצננים.

הכנת מלית הגבינה:
4. בקערת המיקסר מערבלים את כל החומרים למלית גבינה יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה.
5. שופכים את המלית גבינה על הבראוניז ואופים בחום של 150 מעלות למשך 20 דקות.
6. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-120 וממשיכים לאפות במשך כ- 30-35 דקות עד שהעוגה אינה רוטטת.
7. מקררים את העוגה לאחר האפייה למשך לילה שלם או 6 שעות לפחות עד להתייצבות.

הכנת ציפוי השוקולד:
8. מניחים את השוקולד בקערה.
9. מרתיחים את השמנת המתוקה. מסירים מהאש ושופכים על גבי השוקולד. ממתינים כדקה.
10. מערבלים עד לקבלת תערובת שוקולד אחידה.
11. מצפים את העוגה ומגישים.

הטיפ של מיקי!
ניתן לקשט את העוגה במעט אגוזים גרוסים, שוקולד לבן מגורר, פקאן מסוכר ועוד.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים