אייסים

אייס קפה עוגיות קראנץ'

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

350 גרם אבקת אייס קפה
800 מ"ל חלב
800 מ"ל מים
6 כפות שמנת מתוקה
תוספות להגשה – 10 עוגיות סנדוויץ שוקולד- וניל, מפוררות גס / שברי שוקולד מריר / קצפת

אופן ההכנה
  1. מערבבים את אבקת האייס קפה, החלב, המים והשמנת המתוקה בקנקן גדול ומוזגים לתוך מיכל ה-Ninja Slushi עד לקו המקסימום.
  2. בוחרים בתוכנית פרפה (Frappé). התוכנית תתחיל בטמפרטורת ברירת מחדל, כוונו את בקרת הטמפרטורה עד שיידלקו 4 פסים.
  3. מפעילים עד לצפצוף המכשיר המסמן כי המשקה הגיע לטמפ' שנבחרה.
  4. מגישים עם קצפת, שברי עוגיות ושוקולד.

*ניתן להכין גם בבלנדר Ninja ובכמות קטנה יותר, בהתאם להוראות על גבי אריזת המוצר

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים