אייסים

אייס פסיפלורה ביתי

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

בקבוק (450 מ"ל) אייס פסיפלורה
1.5 ליטר מים

אופן ההכנה
  1. שופכים את אייס הפסיפלורה והמים למיכל של מכשיר Ninja Slushi
  2. מפעילים עד שמתקבל מרקם ברד חלק.
  3. מוזגים לכוסות גבוהות ושותים.

*ניתן להכין גם בבלנדר Ninja ובכמות קטנה יותר, בהתאם להוראות על גבי אריזת המוצר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים