210 גרם קמח לבן מנופה
100 גרם חמאה
50 גרם אבקת סוכר
1 ביצה M
1/2 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
למלית תות שדה:
70 גרם מלית תות שדה
50 גרם ביסקוויטים טחונים
למלית תפוחי עץ וקינמון:
70 גרם מלית תפוחי עץ וקינמון
1.חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה.
2.מוסיפים קמח, אבקת סוכר, מלח ואבקת אפיה ומעבדים לפירורים דקים.
3.מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהבצק מתגבש לכדור.
4.משטחים את הבצק לצורת פיתה, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לכשעה.
5.מחממים תנור ל-170 מעלות.
למלית תות שדה:
6.מערבבים מלית תות עם ביסקוויטים טחונים.
למלית תפוחי עץ וקינמון:
7.מניחים כפית מהמלית.
8.קורצים עיגולים, מניחים כפית מלית באמצע וסוגרים לצורת משולש. מהדקים את הקצוות.
9.מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה, מכניסים לתנור ואופים כ-15-18 דקות עד שהבצק מתחיל להשחים.
10.מוציאים מהתנור, מצננים ובוזקים אבקת סוכר מעל.