המרת משקלים ומידות

פורסם בתאריך :

שתף :

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
חומרי בסיס
חומר הגלם כוס (גרם) כף (גרם)
אבקת סוכר 120 8
מלח 250 20
סוכר דמררה 200 10
סוכר חום (דחוסה) 240 15
סוכר לבן 200 10
סולת 200 10
קורנפלור 140 10 גרם
קמח לבן 140 10 גרם
קמח מלא 125 8 גרם
קקאו 140 10
חומרי התפחה וייצוב
חומר הגלם גרם כפית (גרם)
אבקת אפיה 5
ג'לטין 5
סודה לשתיה 5
סוכר וניל 10
פודינג וניל 10
שמרים יבשים 5
* 1 גרם שמרים יבשים = 3 גרם שמרים טריים
שקדים ואגוזים
חומר הגלם כוס (גרם)
אגוזים טחונים  100
אגוזים קצוצים 85
קוקוס 100
שקדים טחונים 100
שקדים גרוסים 100
סירופים ונוזלים
חומר הגלם כוס (מ"ל) כף (גרם)
דבש 360 22
חלב / חלב סויה 240
חמאה 240 15
מייפל אמיתי 240
מים 240
מיץ תפוזים 240
שמן / שמן קוקוס 200
שמנת חמוצה – מיכל 200
שמנת מתוקה / צמחית 240
ביצים
גודל גרם
S 50
M 55-60
L 61+
מידות אוניבסרליות (מ"ל)
כוס 240
3/4 כוס 180
2/3 כוס 160
1/2 כוס 120
1/3 כוס 80
1/4 כוס 60
כף 15
כפית 3

שתף :

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרים שעשויים לעניין אותך