| חומרי בסיס | ||
| חומר הגלם | כוס (גרם) | כף (גרם) |
| אבקת סוכר | 120 | 8 |
| מלח | 250 | 20 |
| סוכר דמררה | 200 | 10 |
| סוכר חום (דחוסה) | 240 | 15 |
| סוכר לבן | 200 | 10 |
| סולת | 200 | 10 |
| קורנפלור | 140 | 10 גרם |
| קמח לבן | 140 | 10 גרם |
| קמח מלא | 125 | 8 גרם |
| קקאו | 140 | 10 |
| חומרי התפחה וייצוב | ||
| חומר הגלם | גרם | כפית (גרם) |
| אבקת אפיה | 5 | |
| ג'לטין | 5 | |
| סודה לשתיה | 5 | |
| סוכר וניל | 10 | |
| פודינג וניל | 10 | |
| שמרים יבשים | 5 | |
| * 1 גרם שמרים יבשים = 3 גרם שמרים טריים | ||
| שקדים ואגוזים | ||
| חומר הגלם | כוס (גרם) | |
| אגוזים טחונים | 100 | |
| אגוזים קצוצים | 85 | |
| קוקוס | 100 | |
| שקדים טחונים | 100 | |
| שקדים גרוסים | 100 | |
| סירופים ונוזלים | ||
| חומר הגלם | כוס (מ"ל) | כף (גרם) |
| דבש | 360 | 22 |
| חלב / חלב סויה | 240 | |
| חמאה | 240 | 15 |
| מייפל אמיתי | 240 | |
| מים | 240 | |
| מיץ תפוזים | 240 | |
| שמן / שמן קוקוס | 200 | |
| שמנת חמוצה – מיכל | 200 | |
| שמנת מתוקה / צמחית | 240 | |
| ביצים | ||
| גודל | גרם | |
| S | 50 | |
| M | 55-60 | |
| L | 61+ | |
| מידות אוניבסרליות (מ"ל) | ||
| כוס | 240 | |
| 3/4 כוס | 180 | |
| 2/3 כוס | 160 | |
| 1/2 כוס | 120 | |
| 1/3 כוס | 80 | |
| 1/4 כוס | 60 | |
| כף | 15 | |
| כפית | 3 | |













