1. מניחים חלב בקלחת, חמאה, סוכר ומלח.
2. מביאים לרתיחה על להבה נמוכה, לאחר מכן מוסיפים קמח ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
3.מעבירים את הבצק לקערת המיקסר, מחברים וו גיטרה ומערבבים עד צינון מלא של הבצק.
4. לאחר 10 דקות של ערבוב נקבל בצק מצונן.
5. מוסיפים בכל פעם ביצה אחת תוך כדי פעילות המיקסר, מורידים שאריות מדפנות המיקסר ובודקים שקיבלנו בצק רבוך אחיד.
6. מרפדים 2 תבניות עגולות בקוטר 24 בנייר אפייה.
7. מחלקים את הבצק הרבוך ל-2 התבניות באופן שווה ומשטחים באופן אחיד.
8. מכניסים תבנית אחת לאפייה כ-25 עד 30 דקות או עד שהבצק זהוב ותפוח. לאחר מכן מכניסים את התבנית השנייה לאותו זמן אפייה.
9. מצננים את הבצקים שאפינו, הבצק יצנח מעט וזה בסדר.
מכינים את הקצפת:
10. בקערה מניחים שמנת מתוקה, חלב, פודינג וניל, אבקת סוכר ומסקרפונה.
11. מחברים וו בלון ומקציפים עד קצפת יציבה.
הרכבת העוגה:
12. מניחים בצק אחד בתחתית התבנית (תבנית עגולה קוטר 24). מניחים מעל הבצק את קציפת המסקרפונה ומיישרים. 13. מעל הקציפה מניחים את הבצק השני, מהדקים מעט עם הידיים ומכניסים לקירור.
14. מקררים את העוגה במשך 5 שעות במקרר או 2-3 שעות במקפיא.
15. לאחר קירור מלא ניתן לחלץ את העוגה ולהניח על צלחת הגשה.
16. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
את העוגה ניתן לשמור בקופסא אטומה במקרר במשך 3 ימים.