קמח מנופה להכנה מהירה של לחם מחמצת של מימונס הוא פריצת דרך בתחום האפייה הביתית. התערובת פותחה במטרה לספק לאופים את הטעם, החוויה והאותנטיות של לחם מחמצת, ללא הצורך בתהליך הארוך של התססה, שלעתים דורש ימים ארוכים של פעולות, טיפול והשגחה.
מהו תהליך ההכנה המסורתי של קמח מחמצת? קמח מחמצת מסורתי מתבסס על תהליך התססה טבעית של קמח ומים, המאפשר התפתחות של שמרים טבעיים וחיידקים ידידותיים מסוג לקטובצילוס. תהליך זה מקנה ללחם את הטעם הייחודי והמרקם האוורירי, אך הוא דורש זמן, סבלנות, ידע ומעקב מתמיד.
במקום להמתין ימים להתפתחות המחמצת, הקמח מציע קיצור דרך המאפשר למשתמשים ליהנות מלחם מחמצת איכותי תוך מספר שעות בלבד.
כאן נכנסת התערובת החדשנית שפותחה על ידי מימונס – במקום להמתין ימים להתפתחות המחמצת, הקמח מציע קיצור דרך המאפשר למשתמשים ליהנות מלחם מחמצת איכותי תוך מספר שעות בלבד. השימוש בתערובת אינו דורש שלבי התססה מורכבים, אלא הכנת הבצק והתפחה בלבד.
תערובת קמח המחמצת להכנה מהירה היא הפתרון המושלם למי שמעוניין ליהנות מלחם איכותי, ועשיר בטעמים וכל זאת ללא המורכבות שבתהליך ההכנה.
המלצות למטבלים קלים המשלימים את החוויה להעצמת חוויית האכילה של לחם המחמצת, מומלץ לשלב מטבלים ייחודיים:
חמאת שום ועשבי תיבול: חמאה רכה המעורבבת עם שום כתוש, פטרוזיליה ושמיר.
מטבל שמן זית ובלסמי: שמן זית איכותי מעורבב עם חומץ בלסמי מצומצם ותבלינים.
טחינה ירוקה: טחינה גולמית עם עשבי תיבול כמו כוסברה ופטרוזיליה, לימון ושום.