לבצק:
2 כוסות קמח
1 כוס שמן
2 כוסות מים
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
5-7 ביצים (תלוי בגודל הכוס בה השתמשתם קודם לכן)
לקראמבל:
100 גרם חמאה רכה
170 גרם סוכר דמררה
110 גרם קמח
לקרם:
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 חבילה פודינג בטעם וניל
3 כפות סוכר
מלית דובדבנים
1.להכנת הקראמבל: מערבבים בקערה קמח, חמאה וסוכר עד לאיחוד. מרדדים בין שני ניירות אפייה ומכניסים להקפאה והתייצבות.
2.מרתיחים בסיר כפית מלח, 2 כפיות סוכר, 2 כוסות מים וכוס שמן עד שמבעבע. מנמיכים את העוצמה ומוסיפים 2 כוסות קמח.
3.מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד לקירור של הבצק. מוספים בהדרגה 5 – 7 ביצים. (יש להוסיף אחת, אחת עד שמגיעים למרקם הרצוי. במידה והתערובת יוצאת דביקה מדי – להוסיף קמח. אם היא קשה מדי – להוסיף ביצה.
4.מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים את הפחזניות.
5.מוציאים את הקראמבל מהמקפיא, קורצים עיגולים ומניחים מעל הפחזניות.
6.מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד שהפחזניות משחימות ושזופות. לאחר מכן פותחים את התנור ומנערים את התבנית.
7.אם הפחזניות נדבקות לתבנית זהו סימן שהן לא מוכנות ויש להוסיף עוד כמה דקות של אפייה. אם הן מתנתקות בקלות – הן מוכנות.
8.מקציפים שמנת מתוקה, פודינג בטעם וניל וסוכר לקרם יציב ומכניסים לשקית זילוף.
9.מוסיפים מלית דובדבנים לשקית הזילוף, ומזלפים לתוך הפחזנית.
10.מפזרים אבקת סוכר לקישוט.