שבועותמיס פטל – שרית נובק

תחתיות מרנג עם קרם פיסטוק

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

6 תחתיות מרנג
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
2 כפות פודינג בטעם וניל
1 כף מחית פיסטוק
2 כפות פיסטוקים קצוצים דק

אופן ההכנה

1.מקציפים במיקסר שמנת עם פודינג בטעם וניל לקצפת רכה.
2.מוסיפים ממרח פיסטוק ומערבבים היטב.
3.מכניסים לשקית זילוף עם צנטר חלק בקוטר 1/2 ס"מ.
4.מזלפים תלוליות מהקרם על תחתיות המרנג.
5.מפזרים מלמעלה פיסטוקים קצוצים ומגישים.

טיפ!

ניתן לשים מתחת לקרם כפית ממרח תות.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים