שבועותמיס פטל – שרית נובק

ריבועי גבינה תות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ

לתחתית:
16 ביסקוויטים

לקרם:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
1/2 כוס חלב
1 חבילה (80 גרם) פודינג בטעם וניל
1/2 כוס סוכר
200 גרם שמנת חמוצה
2 כפות מלית תות שדה

לקישוט:
תותים טריים

אופן ההכנה

לתחתית:

1.מרפדים תחתית של תבנית מרובעת בביסקוויטים.

לקרם:
2.מקציפים ביחד שמנת, חלב, סוכר ופודינג בטעם וניל עד שמתקבל קרם יציב.
3.מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים היטב
4.שופכים מעל לביסקוויטים חצי מכמות הקרם ומיישרים.
5.מערבבים את שארית הקרם עם מלית התות. שופכים מעל הקרם הלבן ומיישרים.
6.מכניסים להתייצבות במקרר לכ-4 שעות (אפשר גם להקפאה).
7.לפני ההגשה – חותכים לריבועים ומניחים מעל חצאי תותים טריים לקישוט.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים