עוגות

רולדה במלית תמרים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם חמאה
1 מכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
¼ כוס (50 גרם) סוכר
1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה
1 שקית (10 גרם) סוכר וניל
½ 2 כוסות (350 גרם) קמח עוגות ועוגיות
400 גרם ממרח תמרים
קינמון טחון

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. לשים את כל מרכיבי הבצק יחד עד שמתאחד (ניתן לעשות זאת במעבד מזון ולעצור כשהתערובת הופכת פירורית. מאחדים את כל הפירורים ביד לכדור בצק ולשטח לצורת פיתה).
3. מכסים את הבצק בניילון ונותנים לבצק לנוח במקרר כשעה.
4. מחלקים את הבצק ל-4. מרדדים כל רבע לעובי של 1 ס"מ.
5. מורחים שכבה של ממרח תמרים, זורים מעל קינמון ומגלגלים לרולדה.
6. חותכים לפרוסות בעובי של ס"מ וחצי.
7. אופים כ-25 דקות עד שמזהיב מעט.מוציאם מהתנור ומצננים.
8. זורים מעל אבקת סוכר.שומרים בצנצנת אטומה עד שבוע.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים