שבועותעוגותפיית העוגיות- ענבל לביא

קרמשניט וניל ותותים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 חבילת עלים לקרמשניט
2 חבילות פודינג בטעם וניל צרפתי או קרם פטיסייר
2 גביעים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כוס (240 מ"ל) חלב
1 כפית תמצית וניל טהור
1-2 כפות סוכר
1 כף ברנדי או רום (לא חובה)

לקישוט:

אבקת סוכר פטנט
תותים טריים

אופן ההכנה

1. בקערת מערבל חשמלי מקציפים פודינג וניל צרפתי או קרם פטיסייר, שמנת מתוקה, חלב ותמצית וניל לקרם יציב, מעבירים לשקית זילוף עם צנתר חלק.
2. שוטפים את התותים, פורסים בסכין לפרוסות דקות ומערבבים בקערה עם סוכר וברנדי או רום.
3. מניחים עלה קרמשניט על צלחת הגשה ומזלפים מעל שכבה צפופה של טיפות קרם וניל.
4. מסדרים על הקרם שכבה של תותים פרוסים ומכסים בעלה קרמשניט נוסף.
5. חוזרים על הפעולה עם שכבה נוספת של קרם ותותים וסוגרים בעלה קרמשניט נוסף.
6. שומרים את העוגה במקרר, מפדרים מעל אבקת סוכר בנדיבות לפני ההגשה.

טיפ!

מחוץ לעונת התותים ניתן להשתמש בפירות יער, דובדבנים, תאנים, ענבים, אננס, משמשים משומרים,
או פשוט לוותר על תוספת הפרי.
לשידרוג ניתן לקרמל את העלים בתנור מכוון על גריל חם מאוד ל-2-3 דקות כשהם מסודרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עד שהסוכר על העלים יתקרמל.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים