קינוחיםשירן מתתיהו

קרמבו בתוך קרמבו

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

לעוגיות:
תערובת להכנת עוגת וניל
2 ביצים
30 גרם חמאה/מחמאה מומסת
נייר אפייה

לקרם תות:
250 מ"ל שמנת מתוקה
½ כוס תותים טחונים
1 תערובת פודינג בטעם וניל צרפתי

למרנג:
2 חלבונים
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל טהור

לקישוט:
שוקולד רובי / שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66% /שוקולד צ'יפס מריר מעולה  48%
סוכריות צבעוניות לקישוט

אופן ההכנה

להכנת עוגיות:
1. בקערת המיקסר מערבלים את התערובת לעוגת וניל, ביצים וחמאה. לוקחים מהתערובת עם כפית ויוצרים כדור עם ידיים משומנות. חשוב שהכדורים יהיו ממש קטנים, הם תופחים באפייה.
2. משטחים כל כדור ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים גדולים ואופים בתנור שחומם ל-170 מעלות כ-8-10 דקות עד שהשוליים של העוגיות שחומות והמרכז רך. לא נוגעים בעוגיות עד שהן מתקררות לגמרי.

לקרם תות:
3. מקציפים יחד את כל המרכיבים לקרם יציב.
4. מזלפים עם צנטר עגול (לא חייב צנטר, אפשר לגזור פשוט את שקית הזילוף) במרכז העוגייה קרמבו קטן ומכניסים למקפיא עד שמסיימים להכין את המרנג.

למרנג:
5. בקערה מעל בן מארי (סיר עם מים רותחים ועליו קערה) שופכים את החלבונים, סוכר ותמצית וניל. מערבבים 15 דקות עד שהסוכר נמס לגמרי (אפשר לבדוק עם האצבע שאין גרגירים בתערובת).
6. מעבירים למיקסר ומקציפים רבע שעה לקרם חזק , מבריק ויציב. מזלפים מסביב לקרמבו הקטן

לקישוט:
7. מזגגים מעל שוקולד רובי מומס במיקרו בפולסים של 30 שניות ומקשטים עם סוכריות.
ניתן לשמור במקפיא עד שבוע, או במקרר עד 4 ימים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים