קינוחים

פרחי מרנג על מקל

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

4 חלבונים בטמפרטורת החדר
1 כוס (200 גרם) סוכר
צבע מאכל ירוק/ אדום/ בחול/ צהוב
סוכריות צבעוניות לקישוט

אופן ההכנה

1. מניחים סיר עם מים רותחים (1/3 גובה).
2. מעל הסיר מניחים קערה חסינת חום ומוסיפים את החלבונים והסוכר.
3. טורפים במשך כ- 5 דקות עד שהסוכר נמס.
4. מעבירים לקערת מיקסר עם בלון הקצפה. מקציפים עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק.
5. מוסיפים צבע מאכל ומערבבים עם מרית בעדינות רבה על מנת לא לשבור את הקצף.
6. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנטר משונן.
7. בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים 4-5 מקלות (של סוכריות) במרחקים שווים.
8. מדביקים כל מקל למקומו עם מעט מרנג ומזלפים פרח ספירלה. מתחילים מהמרכז וגדלים כלפי חוץ.
9. ניתן לזרות סוכריות צבעוניות לקישוט על המרנג טרם הכנסתו לתנור.
10. בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות אופים במשך שעתיים עד שהמרנג יציב ונפרד בקלות מנייר האפייה.
11. מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה עד להגשה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים