שבועותשוקולדקינוחיםעדיקוש

פודינג בננה בכוסות

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
https://youtube.com/shorts/EOW7F16R8EM
החומרים

6 כוסות בנפח 250 מ"ל

החומרים:
לבסיס ולפירורים:
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס סוכר
2 חלמונים
150 גרם חמאה
קורט מלח

לפטיסייר וניל:
500 מ"ל חלב
1/2 כוס סוכר
4 חלמונים
4 כפות קורנפלור

לקצפת:
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 מ"ל חלב
1 חבילת פודינג וניל
5 בננות בשלות

אופן ההכנה

 

לבסיס ולפירורים:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2.מניחים בקערת המיקסר חמאה וסוכר מערבלים עם וו גיטרה. מגרדים את צידי הקערה, מוסיפים חלמונים ומערבלים שוב עד איחוד. מוספים את הקמח, אבקת אפייה והמלח, מערבלים עד איחוד.
3.משטחים את הבצק מעל נייר אפייה לשכבה אחידה ומכניסים לאפייה כ- 20 עד 25 דקות או עד הזהבה.
4.מניחים לצינון.

לפטיסייר וניל:
5.מניחים בקלחת חלב, סוכר, חלמונים וקורנפלור טורפים היטב מעבירים לגז ומבשלים מעל להבה נמוכה. טורפים כל הזמן עד הסמכה של הקרם ומורידים מהא. מעבירים לקערה , מכסים בניילון נצמד ושומרים בטמפרטורת החדר.
לקצפת:
6.מניחים בקערת המיקסר שמנת מתוקה, חלב, פודינג וניל ואבקת סוכר, מחברים וו בלון ומקציפים עד קציפה יציבה.
הרכבת המנה:
7.פורסים את הבננות לפרוסות דקות ומניחים בצד.
8.את הבצק שאפינו מפוררים בידיים לחתיכות גסות
9. מניחים בכוס שברי עוגיות, מעל שברי העוגיות מניחים 3 כפות גדושות של הפטיסייר וניל.
מעל הפטיסייר וניל מניחים פרוסות של בננה ומעל הכל מניחים 3 כפות של קצפת באופן חופשי.

טיפ!
את הכוסות מניחים במקרר למשך שעתיים להתייצבות, לאחר מכן ניתן לפזר מעל גרידת לימון ולאכול!

 

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים