עוגות

עוגת פרג

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

200 גרם חמאה
¼ 1 כוסות (250 גרם) סוכר
60 מ"ל יין אדום
10 מ"ל רום
4 ביצים
1 כוס (150 גרם) קמח לבן מנופה
1 כוס (100 גרם) פרג טחון
1 שקית (10רם) אבקת אפיה

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. ממיסים חמאה עם מחצית מהסוכר.מערבבים את החלמונים עם היין והרום.
3. מנפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים עם הפרג.מערבבים יחדיו את כל המרכיבים לעיל.
4. מקציפים חלבונים עם שארית הסוכר לקצף רך ומקפלים עם תערובת הפרג.
5. אופים במשך כ-40 דקות.
חשוב: הפרג חייב להיות טחון טרי אחרת הוא נעשה מר.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים