שבועותשוקולדקינוחיםעדיקוש

עוגת גבינה פירורים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
https://www.youtube.com/shorts/JrLLZtZapiI
החומרים

רינג עגול בקוטר 24 ס"מ
החומרים:
לבסיס ולפירורים:
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס סוכר
2 חלמונים
150 גרם חמאה
קורט מלח

למלית הגבינה:
2 מיכלים (500 מ"ל) מ”ל שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 9%
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
1 גבינת שמנת 25%-30%
1 חבילת פודינג וניל
1 כפית מחית וניל

אופן ההכנה

לבסיס והפירורים:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2.מניחים חמאה וסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
3.מגרדים את צידי הקערה, מוסיפים חלמונים ומערבלים שוב עד איחוד. מוספים את הקמח, אבקת האפייה והמלח, מערבלים עד איחוד.
4.מרפדים בנייר אפייה רינג עגול בקוטר 24 , מניחים את הרינג על מגש האפייה, משטחים מחצית מהבצק בתוך הרינג ויוצרים בסיס ישר ושטוח. את מחצית הבצק שנשאר מניחים על המגש האפייה. 5.מכניסים את הבצק לאפייה ( גם את הבצק שברינג וגם את הבצק שעל המגש) אופים כ- 20-25 דקות , כאשר הבצק זהוב מוציאים מהתנור ומצננים.
למלית הגבינה:
6.מניחים בקערת המיקסר שמנת מתוקה וסוכר, מקציפים עם וו בלון עד קציפה מעט יציבה ( לא להגיע לקצפת יציבה). מוסיפים את הפודינג וניל, שמנת חמוצה, גבינת שמנת והגבינה לבנה, ממשיכים לערבב על מהירות נמוכה עד איחוד החומרים.
7.מניחים את הרינג עם הבסיס האפוי על משטח ישר שיכול להיכנס גם למקרר, מוזגים את מלית הגבינה לרינג עם הבסיס, משטחים מעט עם כף של גב או מרית קטנה ומכניסים לקירור לילה.
8.טוחנים במעבד מזון את הבצק הנותר על מגש האפייה לפירורים קטנים ושומרים בצד עד התייצבות העוגה.
9. מפזרים את פירורי הבצק מעל עוגת הגבינה (לאחר קירור של לילה ), משטחים מעט עם היד, מחזירים שוב לקירור של חצי שעה .
10.משחררים את העוגה מהרינג ומניחים על צלחת הגשה .
טיפ!
לשחרור יפה של עוגת הגבינה, אחרי קירור של לילה, הניחו את פירורי העוגיות, הכניסו למקפיא כשעה וככה העוגה תשתחרר טוב יותר

 

 

 

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים