פסחשוקולדמיס פטל – שרית נובק

עוגת ברטון שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

4 ביצים
150 גרם אבקת סוכר
100 גרם שקד מולבן טחון
קורט מלח
½ כפית אבקת אפייה
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48%
30 גרם אבקת קקאו
100 גרם חמאה רכה

לקרם וניל וקפה:
½ כוס שמנת להקצפה
2 כפות פודינג וניל צרפתי
1 כף אבקת סוכר 
¼ כוס חלב
1 כפית אבקת קפה נמס

לקרם שוקולד:
 ½ כוס שמנת להקצפה
2 כפות פודינג שוקולד
1 כף אבקת סוכר
¼ כוס חלב

אופן ההכנה

1.מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. מקציפים חמאה וסוכר עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה, כ-2-3 דקות.
מוסיפים ביצים אחת אחת וממשיכים להקציף.
3. מוסיפים שקדים טחונים, אבקת אפייה ומלח ומערבבים.
4. ממיסים את השוקולד במיקרו ומוסיפים לתערובת. מערבבים פנימה את הקקאו.
5.שופכים לתבנית משומנת, מכניסים לתנור ואופים 35-40 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.

להכנת קרם וניל קפה: 
6.מקציפים שמנת עם פודינג וניל, אבקת סוכר וחלב עד שמתקבל קרם יציב.
7.מחלקים את הקרם לשניים ומוסיפים לחצי ממנו כפית קפה ומערבבים.

להכנת קרם שוקולד:
8.מקציפים שמנת עם פודינג שוקולד, אבקת סוכר וחלב עד שמתקבל קרם יציב.
9.מכניסים את הקרמים לשקיות זילוף ומזלפים לסירוגין תלוליות מעל העוגה.
שומרים בקירור.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים