ט"ו בשבטעוגות

עוגת בננות פקאן וקרמל

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

80 גרם סוכר
40 גרם שמנת מתוקה
300 גרם בננות בשלות
100 גרם פקאן מסוכר
100 גרם סוכר חום
60 גרם סירופ מייפל 100% אמיתי
100 גרם שמן
250 גרם ביצים
200 גרם קמח לבן מנופה
10 גרם אבקת אפיה
150 גרם שוקולד בלגי  קרמל
כדורי קרמל מלוח

אופן ההכנה
  1. מחממים שמנת מתוקה במיקרוגל.
  2. ממיסים בסיר סוכר לקרמל.
  3. יוצקים מעל הקרמל את השמנת המתוקה בהדרגה ומערבבים היטב.
  4. מכבים את האש ומוסיפים לקרמל החם את השוקולד.
  5. קוצצים פקאנים ובקערה נערבב את הפקאנים , הבננות, השמן והקרמל המוכן בעזרת בלנדר מוט.
  6. מוסיפים את המייפל והסוכר החום.
  7. מוסיפים את הביצים.
  8. מוסיפים את הקמח ואבקת אפיה ומערבבים, יש למעט בלישה.
  9. יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים ב170 מעלות כ – 30 דקות.
  10. ניילון נצמד טיפ – הרבה אנשים מייבשים עוגות בחושות בבית ולכן כדאי לעטוף אותה בניילון נצמד כשהיא חמה, ככה האדים של החום נשארים בפנים וזה מרטיב את העוגה.
  11. כשהעוגה מוכנה וקרה מכסים בשוקולד קרמל שוב ובכדורי קרמל.
שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים