עוגיותשוקולד

עוגיות שוקולד-צ'יפס עם פקאן

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

½ 1 (210 גרם) קמח לעוגות ועוגיות
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
½ כוס (100 גרם) סוכר דמררה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר 48%
½ כוס אגוז פקאן מקולף קצוץ גס

אופן ההכנה

1. במיקס עם וו גיטרה מערבבים: קמח, חמאה, סוכר, ביצה, תמצית וניל, אבקת אפייה ומלח עד קבלת תערובת דביקה.
2. מוסיפים שוקו- צ'יפס ואגוזים ומערבבים עד לפיזורם.
3. מחלקים את הבצק ל- 2 חלקים, ומגלגלים כל חצי לצורת נקניק.
4. עוטפים בנייר אפייה ומקפיאים כשעה.
5. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
6. מוציאים את הבצק מהמקפיא ופורסים לעובי של 1/2 ס"מ.
7. שמים את העוגיות בתבנית במרחק של 2 ס"מ זו מזו.
8. אופים כ-12 דקות עד שמקבלות צבע זהוב.
9. מצננים ושומרים בכלי סגור.

טיפ!
את אגוזי הפקאן ניתן להמיר באגוזי לוז, שקדים שלמים או שוקולד צ'יפס לבן.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים