פסחעוגיות

עוגיות קוקוס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

כ-60 עוגיות בעטרות נייר מס' 2
6 חלבונים
2 כוסות (400 גרם) סוכר
4 כוסות (400 גרם) קוקוס טחון
1 כף (10 גרם) קמח מצה דק
1 כף ( 10 גרם) קמח תפוחי אדמה

לקישוט:
סוכריות צבעוניות לקישוט

אופן ההכנה

1. לחמם תנור ל-150 מעלות.
2. בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית. מוסיפים את הסוכר בהדרגה ובמקביל מגבירים.
3. את המהירות עד קבלת קצף מבריק ונוקשה.
4. מקפלים פנימה בעדינות את הקוקוס והקמחים.
5. מסדרים עטרות נייר על תבנית ומעבירים את הקצף לשקית זילוף. את השקית ממלאים עד חציה. מזלפים מהקצף לתוך העטרות כמעט עד למעלה.
6. זורים סוכריות צבעונים מעל ואופים 45-50 דקות. מצננים ושומרים בכלי אטום.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים