עוגותשוקולד

סופלה שוקולד עשיר

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית שקעים או 12 קוקוטים
150 גרם חמאה
150 גרם שוקולד מריר 66%
2 ביצים
2 חלמונים
½ כוס (100גרם) סוכר
¼ כוס (35 גרם) קמח לבן מנופה
50 גרם נטיפים בטעם שוקולד לבן

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. משמנים עם מעט חמאה את תבניות השקעים ומפזרים סוכר שידבק לחמאה. בבן מארי ממיסים את השוקולד והחמאה.
3. מקציפים יחדיו את הביצים השלמות והחלמונים עם הסוכר עד שהבלילה תכפיל את נפחה.
4. מנמיכים את מהירות המיקסר ושופכים את תערובת השוקולד באיטיות לבלילת הביצים. מנפים את הקמח לתוך קערה ולאט לאט מוסיפים לתערובת עד שנוצרת בלילה אחידה וחלקה.
5. מעבירים את התערובת לכלי נח למזיגה.ממלאים כל שקע ל- גובה. שמים מטבע או שניים של שוקולד לבן בכל קוקוט.
8. אופים כ- 7-8 דקות.
9. מגישים עם גלידה או רוטב וניל.
10. ניתן לשמור בקירור ולחמם בתנור או במיקרוגל לפני ההגשה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים