ממתק תמרים ללא אפייה

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 מכל (450 גרם) מלית תמרים
200 גרם חמאה (או מרגרינה לגרסת פרווה)
ביצה טרופה
2 כוסות ביסקוויטים פתי בר שבורים לחתיכות קטנות
1 כוס (100 גרם) אגוזי לוז מסוכרים
1 כוס (100 גרם) קוקוס טחון

אופן ההכנה

1. שמים את התמרים והחמאה (או מרגרינה) בסיר ומחממים עד המסה, תוך בחישה מתמדת. מצננים מעט, מוסיפים את הביצה. מערבבים.
2. מוסיפים את הביסקוויטים, 1/2 מכמות הקוקוס ואגוזים ומערבבים היטב.
3. מצננים במקרר כשעה.
4. פורסים ניר אפייה על משטח העבודה. מפזרים על הנייר את שאר כמות של הקוקוס הטחון.
5. מחלקים את התערובת לשלושה חלקים.
6. שמים חלק אחד על הנייר ומגלגלים לצורת נחש בקוטר של 4 ס"מ. עוטפים בנייר ומהדקים.
7. באותו אופן מכינים את שאר התערובת ומקפיאים את הגלילות לפחות לשעה.
8. לפני ההגשה, מוציאים מהמקפיא, פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בצלחת הגשה.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים