ט"ו בשבטפורים

ממתק שקדים

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

2 חלבונים
1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר
3 שקיות (300 גרם) שקדים פרוסים
½ כפית תמצית שקדים

אופן ההכנה

1. בקערה טורפים חלבונים ואבקת סוכר (לא במיקסר)
2. מוסיפים תמצית שקדים ושקדים פרוסים ומערבבים עד שכל השקדים מצופים בחלבון.
3. בעזרת 2 כפיות מנטפים עוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר של 3 ס"מ.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-10 דקות עד הזהבה.
5. מצננים ושומרים בקופסא אטומה.

טיפ!
ניתן לפדר באבקת סוכר או לטבול בשוקולד מומס.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים