חנוכהמיס פטל – שרית נובק

מיני דונאטס שוקולד

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

1 תערובת עוגה בטעם שוקולד maimon's
1/3 כוס +5 כפות (75 מ"ל) מים
1/2 כוס (110 מ"ל) שמן
4 ביצים

לציפוי:
סוכריות לקישוט קונפטי/ לבבות maimon's
ממרח בטעם שוקולד maimon's

אופן ההכנה

1.שופכים לקערת המיקסר את תערובת עוגת השוקולד, מוסיפים ביצים, שמן ומים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2.משמנים תבנית מיני מאפינס בספריי שמן ויוצקים את התערובת לשקעים.
3.אופים כ-7 דקות עד שהדונאטס מוכנים.מוציאים ומצננים.
לציפוי:
מורחים כל דונאט בממרחשוקולד ומקשטים בסוכריות מעל.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים