מיס פטל – שרית נובק

מדוביק – עוגת דבש רוסית

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

תבנית בקוטר 18 ס"מ
כוס ועוד 2 כפות (220 גרם) סוכר
3 כפות דבש
1 כפית סודה לשתייה maimon's
150 גרם חמאה מומסת
3 ביצים טרופות
1/2 4 כוסות קמח לבן מנופה

למילוי:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
250 גרם גבינה לבנה 5-9%
40 גרם פודינג בטעם וניל maimon's
2 כפות סוכר

אופן ההכנה

 

1.מעבדים את הסוכר והדבש במיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים סודה לשתייה ומערבבים.

2.מוסיפים ביצים ומערבבים היטב לאחר מכן מוסיפים את החמאה המומסת ולבסוף את הקמח עד שמתקבל כדור בצק.

3.מחממים תנור ל-175 מעלות.

4.מחלקים את הבצק ל-6 כדורים. מרדדים כל כדור בין 2 ניירות אפיה לעלה בעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים באמצעות רינג בקוטר 18 ס"מ.

5.מעבירים את עיגול הבצק ביחד עם נייר האפייה לתבנית, מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות עד שהבצק מזהיב.

6.מוציאים מהתנור ומצננים. באותו אופן אופים את שאר הבסיסים.

7.מרדדים גם את שאריות הבצק ואופים (בלי לקרוץ עיגול), נשתמש בהם לפירורים מעל העוגה.

למילוי:

8.מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג בטעם וניל בקערת מיקסר.

9.מוסיפים גבינה לבנה ומערבבים היטב, לאחר מכן מכניסים לשקית זילוף.

לציפוי:

10.מפוררים לפירורים את שאריות הבצק שאפינו.

הרכבה:

11.מניחים שכבת בצק ומזלפים עליה תלוליות של קרם (אפשר גם למרוח שכבה נדיבה), מניחים מעל עוד שכבת בצק, שוב מזלפים וחוזרים על הפעולה עם כל הבסיסים.

12.מורחים שכבה אחרונה של קרם מלמעלה ומפזרים מעל את הפירורים.

13.מכניסים למקרר לכ-5 שעות.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים