שבועותמיס פטל – שרית נובק

טירמיסו פינוק

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

8 מנות בכוסות אישיות

לקרם:
3 חלמונים
120 גרם סוכר
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה בטמפרטורת החדר

לבישקוטים:
2 חבילות בישקוטים
½ כוס אספרסו חזק
½ כוס מים פושרים
2 כפות ליקר קפה

להרכבה:
120 גרם ממרח שוקולד

לקישוט:
אבקת קקאו

אופן ההכנה

1. מכניסים לקערה חלמונים וסוכר ומערבבים היטב.
2. מניחים את הקערה מעל סיר אדים (באן-מארי) ומחממים תוך ערבוב מתמיד.
3. כשתערובת החלמונים בקערה הופכת להיות תפוחה ובהירה, מורידים מהאש.
ממשיכים לטרוף ומוסיפים את המסקרפונה.
4. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
5.מערבבים שליש מהקצפת לתוך תערובת החלמונים ומערבבים היטב. מקפלים בעדינות את יתרת הקצפת לתוך התערובת עד שמתאחד.
6. מערבבים ביחד בקערה קפה, מים וליקר.
7. שוברים את הבישקוטים בהתאם לגודל כלי ההגשה. טובלים את הבישקוטים בתערובת הקפה ומסדרים בתחתית כוסות הגשה.
8. מכניסים את הקרם מסקרפונה לשקית זילוף ומזלפים שכבה מהקרם מעל הבישקוטים.
9. מניחים מעל כפית נוטלה (אפשר להכניס לשקית זילוף).
10. מניחים עוד שברי בישקוטים טבולים בקפה ומוסיפים מעל עוד שכבת מסקרפונה.
11. מכניסים למקרר להתייצבות למשך 6 שעות. לפני ההגשה מפזרים מלמעלה אבקת קקאו.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים