פוריםעוגיותמיס פטל – שרית נובק

חיתוכיות גבינה ושוקולד צ'יפס

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
החומרים

2 כוסות (280 גרם) קמח לבן מנופה
2\1 כפית אבקת סודה לשתיה
2\1 כפית מלח
150 גרם חמאה רכה
2\1 כוס (100 גרם) סוכר לבן
2/3 כוס (150 גרם) סוכר חום
1 ביצה
כפית תמצית וניל טהור
1.5 כוסות (300 גרם) שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66%

לתערובת הגבינה:
200 גרם גבינת שמנת
4\1 כוס (50 גרם) סוכר
1 ביצה
40 גרם פודינג בטעם וניל

אופן ההכנה

1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. מרפדים תבנית בגודל 20X20 ס"מ בנייר אפיה.
3. מערבבים ביחד קמח, אבקת סודה לשתיה ומלח.
4. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים ביחד חמאה, סוכר חום וסוכר לבן למשך 3 דקות.
5. מוסיפים ביצה ותמצית וניל ומערבבים היטב לאיחוד.
6. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים בקצרה.
7. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים בעדינות.
8. מהדקים 2/3 מהבצק לתחתית התבנית.
9. מערבבים ביחד את כל חומרי תערובת הגבינה, שופכים מעל הבסיס ומיישרים.
10. מפוררים את יתרת הבצק מעל למילוי, מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות עד שמזהיב.
11. מצננים וחותכים לקוביות.

שתף את המתכון:
שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
נעים להכיר
מוצרים רלוונטיים
איך אפשר בלי מתכון טוב
מתכונים נוספים