טראפלס הפתעה

מתכון: שרית נובק-misspetel

החומרים:

(כ-20 יחידות)
למילוי:
350 גרם שוקולד לבן
1/3 כוס שמנת להקצפה
40 גרם חמאה רכה מאוד (בטמפרטורת החדר, לא מומסת)
דובדבנים מסוכרים maimon's 
לציפוי:
200 גרם נטיפים בטעם שוקולד לבן maimon's 
כף שמן צמחי

אופן ההכנה:

1. בקערה חסינת חום ממיסים במיקרו שוקולד לבן ושמנת, בפולסים של 20 שנייות ואחר כך כל 10 שניות, מוציאים ומערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה. מוסיפים חמאה ומערבבים להטמעה. מקררים כשעתיים במקרר.

2. מוציאים מהמקרר, לוקחים ככפית מהתערובת, יוצרים כדור קטן. עושים בו חור ומכניסים לתוכו דובדבן. סוגרים לכדור ומניחים על גבי נייר אפיה. 

3. מקפיאים את הכדורים כשעה.

4. ממיסים במיקרו את השוקולד לציפוי. מוסיפים שמן ומערבבים היטב. נועצים בכל טראפלס קיסם וטובלים אותו בשוקולד. מנערים עודפים ומניחים להתקשות.

5. את השוקולד המומס שנשאר מכניסים לשקית זילוף וגוזרים חור קטן בקצה. מזלפים פסים מצד לצד מעט על הטראפלס לקישוט.
6. שומרים במקרר עד להגשה. 

(ניתן לשמור את הטראפלס במקרר עד שבוע). 

מתכונים נוספים