חדוות אפייה וחוויה
מימונס
עולם של אפייה
אודות מימונס

maimon's הוא מותג שעוסק בטעם, בחדוות האפייה ובחוויה, אבל הוא גם שמה של משפחה שעוסקת בתבלינים במשך ארבעה דורות ומובילה את ענף התבלינים בישראל כבר למעלה מעשור עם המותג "תבליני מימון"

קונספט האפיה maimon's נולד מתוך הצורך של קהל חובבי האפייה לחוויית אפיה לפתרון כולל, לנגישות לחומרי גלם איכותיים ומגוונים ומתוך המגמה הצומחת לאפיה ביתית ומשפחתית, כי maimon's זה קודם כל משפחה.

אתם בחרתם!
מתכונים לשנה מתוקה

מתכונים מעולים לחגי תשרי

רצינו שיהיה לכם טעים. שתהנו. רצינו לראות את החיוך שלכם. שתשמחו. רצינו שתאהבו שתעניקו מהלב, שתצחקו מהבטן ותחגגו. רצינו שתקבלו maimon's gift.

מה זה השוואת טמפרטורות ואיך מכינים גנאש מושלם? מהו ההבדל בין קרם וקצפת לזילוף,איזה טיפים יש לנו עבורכם להכנת עוגיות?

 

האנשים מאחורי המתכונים שלנו
אופים איתנו

חומרי הגלם המשובחים ביותר לאפיה, דורשים את האופים הטובים ביותר.

מיקי שמו הוא שף קונדיטור ישראלי ומבעלי רשת "SHEMO הקונדיטוריה".
מקור השראתו של שמו הוא מטבחה של אמו.

חן שוקרון, מתכונאית וצלמת מזון, בעלת בלוג האפייה ״מתוקים שלי״.

שרית נובק, מיס פטל, תל-אביבית שמטפחת בלוג מתוק, 3 ילדים, בעל וכלבה חמודה.צלמת, יוצרת ומתכונאית, מכורה למטבח ולכל מה שטעים.

מפתחת מתכונים מתוקים, צלמת אוכל וסטייליסטית.

בעלת אחד מבלוגי האפייה הגדולים והותיקים בארץ, "פיית העוגיות".