צ'ורוס

החומרים:

כ-15 יחידות צ'ורוס

לבצק:
3/4 כוס פחות כפית (100 גרם) קמח תופח maimon's
50 גרם חמאה.
3/4 כוס (180 מ"ל) חלב
1 כף גדושה סוכר
קורט מלח
2 ביצים "M"

לציפוי:
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 כפית קינמון
שמן לטיגון

למילוי:
קרם נוגט למילוי ואפייה maimon's

 

אופן ההכנה:

אופן הכנה
  • בסיר בינוני מחממים את החמאה, סוכר, מלח וחלב על אש בינונית. כשהחמאה נמסה מגבירים את האש ומביאים לרתיחה.
  • מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים קמח. מערבבים היטב בעזרת כף עץ עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר. מצננים.
  • מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
  • מעבירים את התערובת לשק זילוף עם "צנטר כוכב" (פיית זילוף משוננת גדולה מס' 18).
  • בצלחת עמוקה מערבבים סוכר וקינמון.
  • ממלאים סיר טיגון בשמן קנולה עד 1/3 גובה. כשהשמן חם לטיגון מזלפים פנימה את הצ'ורוס ברצועות באורך 10 ס"מ ומטגנים כ-4 דקות עד להזהבה.
  • מניחים את הצ'ורוס על גבי נייר סופג במשך דקה.
  • טובלים את הצ'ורוס בתערובת סוכר וקינמון משני הצדדים.
  • בעזרת צנטר ממלאים את הצ'ורוס מחלקו התחתון או מהצד במלית נוגט ומגישים.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח תופח ,

מתכונים נוספים