רולדת במלית תמרים

החומרים:

200 גרם חמאה
1 מכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
¼ כוס (50 גרם) סוכר
1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה maimon's
1 שקית (10 גרם) סוכר וניל maimon's
½ 2 כוסות (350 גרם) קמח עוגות ועוגיות maimon's
400 גרם ממרח תמרים
קינמון טחון

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • לשים את כל מרכיבי הבצק יחד עד שמתאחד (ניתן לעשות זאת במעבד מזון ולעצור כשהתערובת הופכת פירורית. מאחדים את כל הפירורים ביד לכדור בצק ולשטח לצורת פיתה).
  • מכסים את הבצק בניילון ונותנים לבצק לנוח במקרר כשעה.
  • מחלקים את הבצק ל-4. מרדדים כל רבע לעובי של 1 ס"מ.
  • מורחים שכבה של ממרח תמרים, זורים מעל קינמון ומגלגלים לרולדה.
  • חותכים לפרוסות בעובי של ס"מ וחצי.
  • אופים כ-25 דקות עד שמזהיב מעט.מוציאם מהתנור ומצננים.
  • זורים מעל אבקת סוכר.שומרים בצנצנת אטומה עד שבוע.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

סוכר וניל , אבקת אפיה , קמח לעוגות ולעוגיות ,

מתכונים נוספים