פיצה מתוקה

מתכון: פיית העוגיות- ענבל לביא

החומרים:

לתחתית בצק פריך:
3 כוסות (420 גרם) קמח רב תכליתי maimon's
חצי כוס פחות כף (90 גרם) סוכר
1/2 כפית אבקת אפייה maimon's
קורט מלח
1 כפית תמצית בטעם וניל maimon's
200 גרם חמאה קרה, בקוביות
1 ביצה 
2-3 כפות מים קרים או חלב
לקרם פודינג שוקולד לבן:
100 גרם שוקולד לבן, קצוץ
גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה
קורט מלח
1/2 חבילה (40 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's

לציפוי:
פירות העונה
מיני מיני עדשים maimon's
סוכריות צבעוניות לקישוט maimon's
נטיפים בטעם שוקולד לבן maimon's
שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's

אופן ההכנה:

לתחתית בצק פריך:
1. במעבד מזון או במערבל חשמלי עם וו גיטרה מעבדים קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח, תמצית וניל וקוביות חמאה קרה. 
מוסיפים ביצה ומים קרים או חלב לפי הצורך ומעבדים לבצק אחיד. מקררים לשעה.

למלית:
2. ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן ושמנת מתוקה עם קורט מלח ומערבבים לקרם חלק. 
מקררים ל-4-5 שעות.

3. מחממים תנור ל-170 מעלות. משטחים את הבצק על תבנית אפייה גדולה או בתבנית פיצה לעיגול בקוטר של כ-35 ס"מ, מנקבים במזלג ואופים 20-25 דקות להשחמה. מצננים.

4. מקציפים במערבל חשמלי את קרם השוקולד הלבן עם אינסטנט פודינג וניל צרפתי לקרם יציב. מורחים את הקרם על הבצק  כשמשאירים שוליים ריקים של כ-2 ס"מ סביב. שומרים בקירור עד להגשה.

5. לפני ההגשה חותכים את הפיצה למשולשים בסכין חדה, ומעטרים כל אחד מהמשולשים בפירות העונה, בסוכריות ובנטיפי שוקולד.