טורט פיניאטה עם קרם שוקולד ועדשים

מתכון: פיית העוגיות- ענבל לביא

החומרים:

לטורט:
4 ביצים גדולות, בטמפרטורת החדר
חצי כוס ועוד 2 כפות (120 גרם) סוכר
2 שקיות סוכר וניל maimon's
קורט מלח
כוס פחות 2 כפות (120 גרם) קמח חיטה לבן רב תכליתי maimon's
1 כפית אבקת אפייה maimon's
½ כפית סודה לשתייה maimon's

לקרם שוקולד:
3 גביעים (750 מ"ל) שמנת מתוקה
שלושת רבעי כוס (180 מ"ל) חלב
חבילה וחצי (140 גרם) פודינג בטעם שוקולד maimon's
חצי כוס (60 גרם) אבקת סוכר maimon's
2 כפות קקאו דל שומן 10-12% maimon's

למילוי ועיטור:
7 יחידות מיני מיני עדשים maimon's

אופן ההכנה:

1. לטורט: מחממים תנור ל-170 מעלות. מקציפים במערבל חשמלי ביצים שלמות עם סוכר לבן, סוכר וניל וקורט מלח 7 דקות במהירות גבוהה לתערובת בהירה ותפוחה מאוד. מנפים פנימה קמח רב תכליתי, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומקפלים רק עד לתערובת חלקה.  
מחלקים בין 2 תבניות עגולות בקוטר 20 ס"מ ואופים יחד 20 דקות להזהבה. מצננים היטב.

2. חותכים כל עוגת טורט במרכזה בסכין משוננת ל-2 שכבות.
חותכים במרכז שתיים מפרוסות העוגה עיגול של 12 ס"מ בעזרת סכין חדה לקבלת צורת טבעת,
כדאי להיעזר בצלחת קטנה או בקערית לסימון.

3. לקרם שוקולד: מקציפים במערבל חשמלי את כל מרכיבי הקרם לקבלת קרם שוקולד יציב.

4. להרכבה: מניחים פרוסת עוגה שלמה על צלחת הגשה, ומצפים בשכבת קרם שוקולד שמנמנה.
מניחים מעל פרוסת עוגה עם חור במרכזה, ומצפים בקרם. חוזרים על הפעולה עם פרוסת עוגה נוספת עם חור במרכז ומורחים בקרם. ממלאים את השקע שנוצר במרכז בסוכריות מיני מיני עדשים, וסוגרים בפרוסת עוגה שלמה.

5. מצפים את העוגה כולה ביתרת הקרם ומעבירים לקירור לכמה שעות עד לילה. 
חצי שעה-שעה לפני ההגשה מעטרים את העוגה בסוכריות מיני מיני עדשים ומגישים.