פינוקי שקדים
מתכון: שרית נובק-misspetel

החומרים:
(כ-40 עוגיות)200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
½ כוס אבקת סוכר maimon's
1 כפית תמצית אפיה בטעם וניל maimon's
2 כוסות קמח לבן רב תכליתי maimon's
קורט מלח
1 כוס שקד מולבן טחון maimon's
1 כפית גרידת תפוז או לימון
לציפוי:
1 כוס אבקת סוכר maimon's
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.2. במיקסר מקציפים חמאה, אבקת סוכר ותמצית וניל כ-3 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
3. מוסיפים קמח ומלח ומאחדים.
4. מוסיפים שקדים טחונים וגרידת תפוז. (אם הבצק דביק מדי מוסיפים עוד 1-2 כפות קמח).
5. מגלגלים כדורים קטנים בקוטר כ-3 ס"מ, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים
כ- 11-13 דקות עד שהתחתית מזהיבה מעט.
6. מוציאים מהתנור, מקררים ומגלגלים באבקת סוכר.