ממתק שקדים

החומרים:

2 חלבונים
1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר maimon's
3 שקיות (300 גרם) שקדים פרוסים maimon's

אופן ההכנה:

  • בקערה טורפים חלבונים ואבקת סוכר (לא במיקסר)
  • מוסיפים תמצית שקדים ושקדים פרוסים ומערבבים עד שכל השקדים מצופים בחלבון.
  • בעזרת 2 כפיות מנטפים עוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר של 3 ס"מ.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-10 דקות עד הזהבה.
  • מצננים ושומרים בקופסא אטומה.
טיפ: ניתן לפדר באבקת סוכר או לטבול בשוקולד מומס.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

אבקת סוכר , שקד מולבן פרוס , תמצית בטעם שקדים ,