טארט לימון

החומרים:

(12 טארטלטים)

לטארטלטים:
1 חבילה (12 יחידות)  טארטלטים maimon's 

לקרם לימון:
1 ביצה
50 מ"ל מיץ לימון
50 גרם חמאה
70 גרם סוכר

למרנג:
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
100 גרם חלבונים
100 גרם אבקת סוכר maimon's

אופן ההכנה:

הכנת הקרם:
  1. מבשלים בבאן מרי על אש נמוכה ביצה , סוכר ומיץ לימון עד להסמכה.
  2. מסירים מהגז ומסננים. מוסיפים את החמאה.
  3. טורפים את הבלילה עד שנהיית אחידה ויוצקים על הטארטלטים.
הכנת המרנג:
  1. מקציפים סוכר וחלבונים לקצף יציב.
  2. מוסיפים אבקת סוכר ומקפלים בעדינות.
  3. מכניסים לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים על הקרם לימון.
  4. בעזרת ברנר שורפים את המרנג בעדינות לצבע זהוב. מגישים